O nama

U samom srcu Žabljaka nalazi se agencija “Tara – suza Evrope” (zgrada „Razvršje“), koja nudi širok spektar usluga, pruža mogućnost da doživite ljepotu netaknute prirode Durmitora i živopisnost kanjona i rijeke Tare na nov i nezaboravan način. 

Agencija nudi: splavarenje Tarom, džip ture, kombi prevoz, iznajmljivanje automobila, smještaj, šlep služba, kupoprodajni ugovor vozila, prodaja placeva, stanova i poslovnih prostora.

Adrenalin i pozitivne vibracije

Rijeka Tara predstravlja jednu od najatraktivnijih rijeka Evrope i idealno je mjesto za ljubitelje avanture. Protiče kroz dvije države – Crnu Goru i BiH, a najbolji dieo za rafting je početnih 25 km rijeke. Danas je rafting Tarom jedan od najpopularnijih sportova u ovom dijelu svijeta.

Ostvarite kontakt sa prirodom

Bilo koji odgovor da izaberete, nećete pogriješiti. Rafting je sve navedeno i još mnogo toga što ćete ugraditi u svoj lični doživljaj ovog iskustva. Za neiskusne plivače, rafting je ogroman izazov i lična pobjeda straha od brze vode. Za ljubitelje fotografije, rafting je prilika da se zabiljeleže nezaboravni kadrovi prirodnih ljepota iz potpuno netipičnih perspektiva. Za ljude koji mnogo vremena provode u kancelariji, rafting je otrežnjujući iskonski kontakt sa prirodom i svojevrsna regeneracija svih čula.

Šta je rafting?

Rafting je fenomenalan provod na rijeci, odnosno spoj adrenalina i uzbuđenja, avanture, pozitivne energije, zajedništva i prijateljstva, što sve zajedno doprinosi nezaboravnom doživljaju prirode. Rafting je engleski termin koji se najpribližnije može prevesti kao „splavarenje divljim vodama”. Rafting je vid sportske aktivnosti koja se najčešće izvodi na rijeci, pri čemu se određena grupa ljudi, koja može brojati između 4 i 10 članova, spušta gumenim čamcem niz rečne brzake u cilju rekreacije, zabave ili druženja. Rafting je izazovna avantura koja spada u red ekstremnih sportova, a koja na jedinstven način spaja odmor, spokoj i uživanje u netaknutoj prirodi i adrenalinski naboj koji pokreće celo telo.

Ostojić Company

TARA RAFTING - PURE ADRENALIN

“Ostojić company” organizuje rafting - splavarenje na rijeci Tari - suzi Evrope, čija ljepota, brojni brzaci i grandiozni kanjon sve posjetioce ostavljaju bez daha i urezuju se u sjećanje, čineći da se osjećaju kao dio netaknute prirode.

Pročitajte više

 • Global Quality Award
  Global Quality Award

  Na osnovu uspostavljenih GQA kriterija sertifikacije ispunjenjem definiranih standarda kontinuiteta i pouzdanosti u poslovanju GQA odbor za sertifikaciju...

 • ISO 9001:2015
  ISO 9001:2015

  D.O.O. Ostojić Company ima sertifikat ISO 9001:2015

 • Privredna komora Crne Gore
  Privredna komora Crne Gore

  Privredna komora Crne Gore ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslov za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni...

 • SGS sertifikat ISO 9001
  SGS sertifikat ISO 9001

  D.O.O. Ostojić Company ima SGS sertifikat ISO 9001.

Naše ture

01

Kratka tura raftinga od Drugog Logora, (koji se nalazi 3 km od velikog mosta na Tari) do Žugica Luke u dužini od 12 km traje od 2 do dva i po sata kosta 50€ bez ručka ili 55€ sa ručkom.

07

Duža tura raftinga je 30 km polazi takođe od Drugog Logora i završava se u Radovan Luci, traje oko 5 do 6 sati,sa lunch paketom nalazi se takođe u NP Durmitor.

19

Treća tura je od Drugog Logora do Šćepan Polja u dužini od 76km u trajanju od dva dana, sa noćenjem u kanjonu i svim obrocima u toku dva dana. 

Preporuke

Dragi, imala sam tu privilegiju da posetim ovaj raj... Sve pohvale od strane ekipe, adrenalin, toplina, uživanje... I sledeće godine, ali u mnogo većem broju ❤️.

Vesna Marković
farmaceut

Predivna avantura, divni domaćini... To je bio moj prvi rafting i zahvaljujem se divnim domaćinima, ovo je na mojoj to-do listi za svaku godinu. Izuzetni profesionalci, osećao sam se bezbedno na reci. Nikada vam ne može biti dosadno, potpuno uživanje!

Dragan Živković
doktor

Fantastično!!! Zavidim u potpunosti ljudima koji rade ovaj posao. Potpuno uživanje, raditi posao koji voliš, biti veseo. Priroda i ljubazni domaćini su me kupili za sva vremena.

Marko Petrović
pevač

Kontaktirajte nas

Vuka Karadzica bb , Zabljak , Crna Gora

+382 67 310 395